Fakta lukker

Coop lukker 24 Fakta-butikker – FødevareWatch

Coop lukker 24 Fakta-butikker — FødevareWatch

13. sep. 2022 — Coop har besluttet at lukke alle Fakta-butikker ved årets udgang. Mange genopstår under navnet Coop 365discount.

Dermed er der næsten 250 Coop 365discount-butikker på landsplan.

Alle Fakta-butikker lukkes i 2022 – TV 2 – TV2 Nyheder

Alle Fakta-butikker lukkes i 2022 – TV 2

9. nov. 2022 — På landsplan må 24 Fakta-butikker i alt lukke. Fem af dem ligger i københavnsområdet. Fakta på Amagerbrogade 242 er en af de butikker, hvor man …

Coop har besluttet at lukke alle Fakta-butikker ved årets udgang. Mange genopstår under navnet Coop 365discount.

Lukker 24 Fakta-butikker – flere af dem ligger i hovedstaden

Lukker 24 Fakta-butikker – flere af dem ligger i hovedstaden: En har fået kæmpe bøde for at sælge tilbagekaldt rullepølse | kobenhavnliv.dk

7. nov. 2022 — 250 Coop 365discount-butikker er det allerede blevet til på landsplan – men to snese butikker kommer ikke med over i det nye koncept.

Måske har du bemærket, at flere Fakta-butikker én efter én konverteres til det nye koncept Coop 365 Discount.

Medie: Så mange Fakta-butikker lukker helt ned – RetailNews

13. sep. 2022 — Alle Fakta-butikker lukker med årets udgang, og det er ifølge finanskommentator på tide, at Coop skiller sig af med det fallerede brand.

250 Coop 365discount-butikker er det allerede blevet til på landsplan – men to snese butikker kommer ikke med over i det nye koncept

Alle Fakta-butikker lukker | TV2 Østjylland

9. nov. 2022 — Den ændring koster nu to aarhusianske Faktaer livet. En er allerede lukket, mens endnu en lukker i december. 24 Fakta-butikker lukker landet …

Ændringer hos COOP: Disse Fakta-butikker lukker i Aarhus

7. nov. 2022 — Coop er i fuld gang med konvertere Fakta-butikker til det nye koncept Coop 365 Discount, da Fakta helt forsvinder ved årets udgang.

Tidligere på året meddelte en af Danmarks største dagligvarekoncerner COOP, at de har valgt at trække stikket på Fakta-kæden senest med udgangen af 2022.

Coop giver op: Lukker 24 butikker | BT Forbrug

Coop giver op: Lukker 24 butikker | BT Forbrug – www.bt.dk

13. sep. 2022 — Fra onsdag bliver Kvickly og Superbrugsen derfor slået sammen til én kæde, mens Fakta-butikkerne vil være helt lukket inden udgangen af 2022.

Coop er i fuld gang med konvertere Fakta-butikker til det nye koncept Coop 365 Discount, da Fakta helt forsvinder ved årets udgang.

Coop lancerer store ændringer – lukker Fakta-kæden

10. nov. 2022 — Som led i Coops afvikling af butikskæden Fakta lukker 24 butikker i stedet for at blive konverteret til Coop365-butikker, og her ser Dagrofa …

»Det tager kun fem minutter at handle i Fakta«, har sloganet lydt, men ved årets udgang kan du slet ikke handle i discountbutikken længere.

Køber står på spring til Coop-butikker der lukker til nytår

Køber står på spring til Coop-butikker der lukker til nytår — EjendomsWatch

13. sep. 2022 — Alle Fakta-butikker lukker inden årets udgang. I stedet vil Coop fokusere på kæden Coop 365discount. … Desuden skal butikkerne SuperBrugsen og …

Dagligvarekoncernen Dagrofa ser et potentiale i at overtage nogle af de 24 butikker, der lukker i forbindelse med afviklingen af Fakta, siger ejendomsudviklingschef.

Alle Fakta-butikker lukker – Avisen.dk

Supermarkedskæderne SuperBrugsen og Kvickly bliver samlet i én kæde.

Keywords: fakta lukker, lukker fakta